Burçin Terzioğlu Bodrum’da sezonu açtı! Bikinili halleri nefes kesti

2015-2017 arasında yayınlanan ‘Poyraz Karayel’ dizisinde başrolleri paylaşan Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli, 3.5 yıl büyük aşk yaşamıştı. Çift, 2018 yılında yollarını ayırmıştı.

EVLİLİK BEKLERKEN AYRILIK GELDİ

İlker Kaleli, Sıla’yla yeni bir ilişkiye başladıktan sonra Terzioğlu ise spor eğitmeni Umut Duygu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çiftin birlikteliği 2020 yazında gittikleri Filipinler tatilinde paylaştıkları fotoğraflarla ortaya çıkmıştı. Terzioğlu ile 38 yaşındaki Umut Duygu’nun nikah masasına oturması beklenirken geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı gelmişti.

“HABERLER DOĞRU”

Uzun zamandır birliktelik yaşadığı spor eğitmeni Umut Duygu (39) ile ayrılığı hakkında konuşmuştu.  Burçin Terzioğlu, “Evet, doğru haber, ayrıldık. Neden başladığı ya da neden devam ettiği hakkında hiç konuşmadım. Neden bitiğiyle ilgili de konuşmak istemiyorum” demişti.

YÜZMELERE DOYAMADI

Özel hayatıyla çok konuşulan güzel oyuncu Burçin Terzioğlu, başarılı oyunculuğuyla da dillerden düşmüyor. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Terzioğlu, bu sefer bikinili halleriyle gündem oldu.

MİMİKLERİ KAMERALARA YANSIDI

Bodrum’da bir plajda objektiflere yansıyan güzel isim, denize girmeden önce kendini yağladı, arkadaşıyla bir süre sohbet eden Terzioğlu, daha sonra şezlonga uzanıp başındaki şapkasıyla yüzünü koruyarak bir süre güneşlendi, daha sonra denize giren oyuncunun suyun soğukluğu karşısında verdiği yüz mimikleri objektiflere yansıdı.

KULAĞINA SU KAÇTI

Bir süre yüzen oyuncunun bu esnada kulağına kaçan suyu kendi yöntemiyle çıkarmaya çalıştığı görüldü. Yaklaşık altı saat kaldığı plajda denizin ve güneşli havanın tadını çıkaran Terzioğlu daha sonra eşyalarını toplayarak oradan ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx