Samsung’un yeni güçlü tableti Galaxy Tab S10 ultra’nın ilk görselleri ve detayları ortaya çıktı

Samsung, tablet pazarında büyük bir adım atmaya hazırlanıyor. Galaxy Tab S10 Ultra’nın ilk görselleri, güvenilir kaynaklardan sızdırıldı. Galaxy Tab S9 serisinin başarısının ardından Samsung’un yeni amiral gemisi tableti, tasarım ve özellikler bakımından neler sunacak? İşte Galaxy Tab S10 Ultra’nın erken detayları.

Samsung Galaxy Tab S10 Ultra’nın ilk görselleri ve detayları

Yeni sızdırılan bilgilere göre Galaxy Tab S10 Ultra, selefiyle neredeyse aynı boyutlara sahip olacak. Tablet, 326.4mm x 208.6mm ölçülerinde ve sadece 5,45mm kalınlığında olacak. Bu, Galaxy Tab S9 Ultra’ya göre 0.05mm daha ince bir cihaz olacağı anlamına geliyor. Quad hoparlör sistemi ve ön kameradaki çentik tasarımı da bu modelde korunacak.

Samsung, Galaxy Tab S10 Ultra’da iki arka kamera ve manyetik S Pen şarj alanı sunmaya devam edecek. Ancak iç donanım hakkında henüz kesin bilgiler bulunmamakla birlikte, Samsung’un Exynos çipi ile Snapdragon 8 Gen 4 arasında kararsız olduğu söyleniyor. Bu da şirketin Galaxy S25 için benzer bir karar verme sürecinde olduğunu gösteriyor.

Galaxy Tab S10 Ultra’nın 16 GB RAM ve 1 TB’a kadar depolama kapasitesi sunacağı tahmin ediliyor. Bazı modellerde 12 GB RAM seçeneği de olabilir. Galaxy Tab S8+ Ultra ve Galaxy Tab S9 Ultra modellerinde bulunan 11.200mAh bataryanın, Galaxy Tab S10 Ultra’da yükseltilmesi bekleniyor. Bu da daha uzun pil ömrü ve daha yüksek performans anlamına geliyor.

Galaxy Tab S10 Ultra, yenilikçi tasarımı ve güçlü donanımı ile 2025’in en çok konuşulan cihazlarından biri olmaya aday. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx