Tayfun Duygulu’dan Deha Bilimlier’e sert ifadeler! ‘Üslubuna dikkat etsin’

Şarkıcı ve söz yazarı kimliğiyle 90’lı yıllara damga vuran Tayfun Duygulu, önceki gün eşi Bella ile birlikte Nişantaşı Citys’te objektiflere yansıdı.

Duygulu, meslektaşı Deha Bilimlier’in, ’90’lı yılların popçularının sahnelerde tercih edilmediğini’ söylemesi üzerine sert tepkiler verdi.

“EĞİTİMİ NE?”

Duygulu, meslektaşının sözlerinin üzerine: ‘Kendisinin yorumu… Onun üslubuyla cevap vermek istemiyorum. 20 yıl sonra benim olduğum yerde inşallah konser verir. Eğitimi ne? 90’lar büyük camia… Bir sürü insan var. O camianın içinde yer almak istiyorsa üslubuna dikkat etmesi lazım. Gençlerde oluyor bu… Bu konunun muhatabının ben olduğunu düşünmüyorum. Ben üzerime alınmıyorum ama o camiaya ayıp etmiş. Buray kardeşim gibi mütevazi olmaya da öğrenir.’  ifadelerini kullandı.

“KENDİSİNE İADE ETMEK LAZIM”

Duygulu, “Siz Deha Bilimlier’i 10 yıl sonra nerede görüyorsunuz?” sorusuna, “Önce olsun. Önce olacak ondan sonra bir şey söylenecek. Söylemiş olduğunu kendisine iade etmek lazım” yanıtını verdi.

“KEYİFLE DİNLİYORUZ”

Bayhan’ın eserleri için şarkıcı, “Çok güzel yorum. Yorumcu olmak öyle bir şey. Beğenmeyenlerin kendi fikri… Biz keyifle dinliyoruz. Herkes şarkıcı olabilir ama yorumcu başka bir şey. Az önceki andığımız arkadaş (Deha Bilimlier) gibi binlerce insan var. Benim gibi 30-40 tane stadyum ya da biletli konser versin ondan sonra bunları konuşalım” şeklinde konuştu.

Sürpriz bir slow eseri çıkaracağını söylerken şarkıcı, “Ondan sonra bir yaz parçası gelir” dedi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx