Türkiye – Japonya kadın voleybol maçı bu akşam saat kaçta ve hangi kanalda? Filenin Sultanları Milletler Ligi maçı ne zaman?

Dünya 1 numarası ve son VNL şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımımız, sezonu Antalya’da açmaya hazırlanıyor. Milliler ilk hafta Japonya, Hollanda, İtalya ve Fransa takımlarıyla karşı karşıya gelecek.

Milletler Ligi açılış mücadelesi Bulgaristan ve Hollanda arasında oynanacak. 16 takımın katılacağı VNL’de üç hafta sonunda puan cetvelinde ilk 8 sırada yer alan takımlar, finallerde mücadele etme hakkı elde edecek. Peki Türkiye – Japonya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Türkiye – Japonya voleybol maçının başlangıç saati…

TÜRKİYE – JAPONYA MAÇI NE ZAMAN?

Milletler Ligi açılış mücadelesi 14 Mayıs Salı günü Bulgaristan ve Hollanda arasında oynanacak.

Ardından VNL’de heyecan İtalya – Polonya karşılaşmasıyla devam edecek. A Milli Kadın Voleybol Takımımız ise ilk müsabakasını Japonya’ya karşı oynayacak.

Türkiye – Japona mücadelesi 15 Mayıs Çarşamba günü saat 20:00’da başlayacak. Karşılaşma TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı yayınlanacak.

“Filenin Sultanları”, ligin ilk haftasında 14-19 Mayıs’ta Antalya’da, ikinci haftasında 28 Mayıs-2 Haziran’da ABD’de, üçüncü haftasında da 11-16 Haziran’da Çin’de mücadele edecek.

16 takımın mücadele edeceği VNL’de üç hafta sonunda puan cetvelinde ilk 8 sırada yer alan takımlar, finallerde mücadele etme hakkı kazanacak.

İLK HAFTANIN KADROSU BELLİ OLDU

Kaptan Eda Erdem Dündar’ın, sakatlığı nedeniyle ilk hafta kadrosunda yer almadığı öğrenildi. A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın kadrosu şu şekilde;

Pasörler: Cansu Özbay, Elif Şahin

Pasör Çaprazları: Melissa Vargas

Smaçörler: Hande Baladın, Ebrar Karakurt, İlkin Aydın, Derya Cebecioğlu, Tuğba İvegin

Orta Oyuncular: Zehra Güneş, Aslı Kalaç, Beyza Arıcı

Liberolar: Simge Aköz, Gizem Örge, Ayça Aykaç Altıntaş

VNL FİLENİN SULTANLARI MAÇ TAKVİMİ (İLK HAFTA)

16 Mayıs Perşembe: 20.00 Hollanda-Türkiye

18 Mayıs Cumartesi: 20.00 İtalya-Türkiye

19 Mayıs Pazar: 20.00 Fransa-Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx