Ünlü Trader O Altcoin’e Danışman Oldu: Token Parlıyor!

BitMEX’in kurucu ortağı Arthur Hayes, Covalent’in stratejik danışmanı oldu. Hayes, Covalent’in CQT tokeninin The Graph gibi rakiplerine kıyasla nispeten düşük değerlendiğini söyledi. Ayrıca, Covalent’in daha da büyümesine yardımcı olmak istediğini belirtti. Bu arada, Hayes ücretini token olarak alacak. Piyasa düşerken bu gelişmelerin ortasında altcoin %12’nin üzerinde artış gördü.

Arthur Hayes, Covalent’in stratejik danışmanı oldu

Kripto borsası BitMEX’in kurucu ortağı ve eski CEO’su Arthur Hayes, Covalent’in (CQT) stratejik danışmanı oldu. Covalent, bir Blockchain veri altyapısı girişimi. Covalent’in yaptığı açıklamaya göre Hayes, Covalent’in özellikle Ethereum ekosisteminde lider veri altyapısı girişimi olmasına ve yapay zeka (AI) endüstrisine hizmet etmesine yardımcı olmayı amaçlıyor. Gelişmeye ilişkin olarak Hayes, şu açıklamayı yaptı:

Covalent’in Ethereum Wayback Machine’i (EWM), özellikle yapay zeka modelleri de dahil olmak üzere yeni nesil kullanım durumlarını güçlendirecek olan geçmiş Blockchain verilerine kalıcı ve uzun vadeli erişim sağlıyor.

Kırmızı piyasada altcoin yeşil parlıyor!

Bu arada Arthur Hayes, altcoin projesinin ücretini CQT tokenleri ile ödeyeceğini açıkladı. Hayes, “Genel bir kural olarak, sadece tokenlerle ödeme alıyoruz. Çünkü kendimizi ekip, yatırımcılar, müşteriler ve bireysel ile tamamen uyumlu hale getirmeye inanıyoruz. Aynı yolculuk için herkesin yanındayız.” dedi. Covalent kurucu ortağı ve CEO’su Ganesh Swami, Hayes’in Covalent’in tek stratejik danışmanı olduğunu söyledi.

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasa bugün koyu kırmızı bir görünüme sahip. Bununla birlikte CQT gibi yeşil bölgede parlayanlar da var. Bu gelişmelerin ortasında CQT, piyasa düşerken bu düşüşe meydan okuyor. Altcoin, gün içinde seyrettiği 0,208 dolardan 0,2543 dolara uzanan bir yükseliş gördü. Token daha sonra irtifa kaybetse de halen yüksekten uçmaya devam ediyor. Altcoin yazı sırasında, günlük bazda %12,24 artışla 0,2351 dolardan işlem görüyordu. CQT mevcut durumda piyasa değerine göre 327. sırada yer alıyor. Ayrıca, yaklaşık 161 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Covalent’in yapay zeka vizyonu

Hayes’in Covalent’teki özel rolü

Arthur Hayes, Covalent’in “tam kapsamlı” danışmanı olarak, girişime “tokenomiklerin geliştirilmesinden pazar konumlandırmasına, iş modelinde ince ayarlar önermeye, yeni müşteri türlerinin önüne çıkmaya kadar her konuda” yardımcı olacağını söyledi. Hayes, Covalent’in Maelstrom’un yatırımlardan sorumlu başkanı Akshat Vaidya ile ilk kez geçen yıl ETHGlobal Tokyo’da bir araya geldiğini belirtti. Hayes, ekiplerin ETHCC Paris ve Token2049 Singapur’da potansiyel işbirliğini daha ciddi bir şekilde tartıştıklarını kaydetti. Ayrıca, geçtiğimiz kış ETH Denver’da ayrıntıları sonuçlandırdıklarını da sözlerine ekledi. Hayes, Maelstrom’un aynı zamanda sentetik dolar protokolü Ethena’nın da kurucu danışmanı olduğunu söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx