Uzman Görüşü: Bu 3 Kripto Para 2024’te 10X Potansiyele Sahip!

Lider kripto para 2024’ün ilk yarısında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Ayrıca 2024, sektörün geri kalanı için güçlü bir yükseliş hissi yarattı. Ancak şimdi, yıl sonuna doğru ileriye bakmanın zamanı geldi. Bu bağlamda kripto uzmanı Ana Zirojevic, fiyatı 2024’ün geri kalanında patlayabilecek ve holderlarının bu yılın ikinci yarısında 100 dolarlık bir yatırımı 1.000 dolarlık bir tutara dönüştürmelerini sağlayabilecek 3 kripto para belirledi.

İlk sıradaki kripto para: Render (RNDR)

Yapay zeka (AI) teknolojisi alanındaki son gelişmelerden yararlananlardan biri de Render (RNDR) oldu. Öyle ki ‘kriptonun Nvidia’sı’ olarak adlandırıldı. Dahası, analistler Render’ı mavi çipli hisse senetleriyle karşılaştırdı. Böylece, teknoloji dalgasının üzerinde yükselerek bu yıl büyük bir satın alma fırsatı olarak ortaya çıktı.

TD-Sequential sinyalini 3 günlük grafik üzerinde. Kaynak: Ali Martinez

Nitekim, RNDR’nin TD Sequential göstergesi şu anda üç günlük grafiğinde bir satın alma sinyali gösteriyor. Yazı sırasında token fiyatı günlük %5,82 artışla 7,68 dolar seviyesinde bulunuyor. Altcoin, geçtiğimiz ay biriken %23,18’lik kaybı tersine çevirmek için hareket ederken bu hafta %8,08 değer kazandı.

İkinci sırada lider kripto para Bitcoin (BTC) var

Dahası, Bitcoin’e (BTC) yapılacak sadece 100 dolarlık bir yatırım, BTC’nin önümüzdeki aylarda önemli bir ralli olasılığını gösteren mevcut teknik yapısı göz önüne alındığında, bu yılın sonuna kadar 10 kat artabilir. Hatta belki de önümüzdeki yıllarda Bitcoin fiyatı milyonlara ulaşabilir. Özellikle Bernstein analistleri şu tahminleri yapıyor:

Uzun vadeli piyasa primini, 2029/2033 yılları için Bitcoin fiyat modelimize dayanan olasılık ağırlıklı bir senaryoya dayanarak türetiyoruz. Baz senaryomuz Bitcoin’in 2025’e kadar 200.000 dolar, 2029’a kadar 500.000 dolar ve 2033’e kadar 1 milyon dolar değer kazanacağına inanıyor.

Şu an için Bitcoin 62.880 dolar fiyattan işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %2,38’lik bir artışa işaret ediyor. Son verilere göre lider kripto para son 30 gündeki %7,15’lik düşüşten toparlanmak için hareket ederken haftalık grafiğinde %2,47’lik bir ilerleme kaydetti.

Son sırada popüler meme coin’i Dogecoin (DOGE) geliyor!

Son olarak, popüler meme coin’i Dogecoin (DOGE), ünlü kripto uzmanı Ali Martinez tarafından vurgulandığı üzere bir satın alma sinyali verdi. Analist, DOGE’nin yakında önemli bir toparlanma kaydedebileceğini söyledi. Ayrıca, pozitif ivmenin potansiyel olarak yıl sonuna doğru devam edebileceğini savundu.

Dogecoin TD Sıralı 3 günlük grafik. Kaynak: Ali Martinez

Yazı sırasındaki son verilere göre DOGE, 0,12556 dolardan el değiştiriyor. Böylece, token günlük grafikte %2,44 ilerlemenin yanı sıra hafta boyunca %6,94’lük bir kazanç elde etti. Bununla birlikte, orijinal meme coin’i geçen ay %21,28 düştü.

Makaledeki görüşler ve tahminler uzmana ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx